23/11/08

Ens han alçat els campaments

Ràbia, impotència...

Aquestes sensacions són les que tinc aquest cap de setmana.

La Universitat de València sempre s'ha plenat la boca amb paraules com democràcia i participació. Doncs no. Quan a la universitat "de tots" (això diuen ells) ocorre alguna cosa que no agrada als de dalt es talla d'arrel, i fóra. I estem fartes i farts. Volem una universitat de TOTES i tots, això el primer, però amés ha de ser veritablement democràtica, participativa, pública!, i tantes altres coses.

Les i els estudiants, després de romandre alienats molt de temps, estem en peu de guerra defensant la nostra universitat contra la privatizació que suposa l'Espai Europeu d'Ensenyament Supeior (EEES). I és ara, quan més mobilitzades estem, quan arriba la repressió. Per què? Tenen por, açò s'escapa de les seues mans. Però, no podran amb nosaltres. Hem despertat per a guanyar la batalla i no ens anem a rendir.


ATUREM L'EEES!


Ahir dissabte, la guàrdia d'assalt del führer de la Universitat de València va desallotjar els campaments contra el procés de bolonya que hi havia instal·lats en els rebredors de les facultats de la nostra universitat aprofitant que els i les estudiants no estàvem.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

no podran amb nosaltres!

la lluita continua

josep ha dit...

això no pot ser,però i tant que no van a poder amb nosaltres.així és parla.en quant a això de desallotjar-vos aprofitant que no estàveu,això és totalment antidemocràtic.després diuen que desde que franco marxà que tot va millor i amb més llibertat.jo crec que no hi ha gens i les proves són aquestes,per exemple.